Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 03:39

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 28 » День відкритих дверей для майбутніх першокласників
20:55
День відкритих дверей для майбутніх першокласників

                         

17 квітня 2015 року у стінах Благодатненської  загальноосвітньої школи I-II ступенів відбувся День відкритих дверей. Завітало багато гостей. Радо зустріла школа найменших відвідувачів – вихованців дитячого садочку. Скільки сюрпризів, цікавих зустрічей чекало на них! Першими привітали  дітей та їхніх батьків заступник директора з навчально-виховної роботи  Жек Наталя Петрівна та учні школи із міні-концертом.

План роботи:

1. Святкова зустріч.

2. Перегляд презентації. Візитна картка школи.

3. Урок знайомство з майбутніми першокласниками (Орел І.С.)

4. Практичне заняття з природознавства «Як знебарвити веселку». (Жек Н.П.)

5. Виховна година “Великоднє диво”

6.Майстер-клас для батьків з виготовлення великодньої листівки. (Руденко Н.Л.) 

Батьки майбутніх першокласників  побачили справжні таланти початкової школи. Вестибюль прикрашала виставка творчих робіт «Здібні, творчі, вмілі»

Було проведено перше заняття «Будьмо знайомі!». Метою цього заняття було ознайомлення дітей з майбутнім вчителем, дати поняття про класну кімнату, урок, вчитель, учень.
   Діти уявили себе видатними людьми (вченими, співаками). І, можливо у когось із них сьогодні вперше «брали інтерв’ю», тобто знайомилися з ними. На заняття завітали казкові герої. Діти з вчителем грали в  ігри, виконували практичні завдання. Дітям було весело, цікаво, вони з нетерпінням чекатимуть 1 вересня, коли переступлять поріг даної школи не просто дошкільнятами, а справжніми школярами.
      Рухливі ігри, цікаві досліди, пісні, танці, розповідь про школу – все сприяло створенню позитивного налаштування майбутніх першокласників на шкільне життя. Сподіваємось, що у першокласників склалося приємне враження про школу. Перший крок уже зроблено. Тому хочеться сказати: «У добрий час! Успіхів вам та приємних вражень!»


 

Категорія: Новини | Переглядів: 803 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz