Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 13:38

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2017 » Листопад » 3 » День Захисника України
12:03
День Захисника України

  Війна… Це страшне слово стало настільки вживаним та буденним, що навіть часом від цього стає лячно. Молитви та бажання мільйонів українців спрямовані на те, аби жахіття, які випали на долю нашої держави, скоріше закінчились. А пам'ять про загиблих за рідну землю навіки житиме у наших серцях…

Події 2014 року змусили переглянути ставлення українського суспільства до захисту Вітчизни та запровадити ще одне свято. Два роки тому Указом Президента України, з метою вшанування мужності та героїзму наших захисників, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві, 14 жовтня проголошено Днем захисника України. Цей день був обраний не випадково, адже на нього припадає релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці. З давніх-давен Діва Марія вважається Покровителькою українських козаків, героїзм та саможертовність яких надихає на подвиги сучасних рицарів Українського війська.

Відзначення Дня захисника України в нашій школі розпочали змаганнями «Ми - меленькі козачата».

В кожній команді четверо учасників, як хлопчики так і дівчатка брали участь. Діти переносили горіхи ложкою, складали слово «козаки», при цьому кожний учасник повинен був скласти одну букву, «імітували повзання гусениці», перетягували канат, брали участь в різних естафетах..

Все було голосно і весело, оскільки кожна команда вболівала за своїх.

Після змагань діти ще довго обговорювали перипетії боротьби, висловлювали думки, як би вони поступили в тій чи іншій ситуації, щоб перемогти. Але це вже наступного разу вони будуть досвідченішими.

Цього ж дня пройшов урок мужності «Герої серед нас». На який завітав учасник АТО, Фікс Олександр Анатолійович. Діти дуже зраділи нашому гостю, оскільки вони дуже старанно готувалися до цієї події: малювали малюнки, створили привітальну стінгазету, виготовили нашим захисникам янголяток з бісеру. Для того, щоб вони їх захищали та оберігали та на згадку про сьогоднішній день.

 

Переглядів: 310 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz