Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 12:55

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2016 » Листопад » 27 » До Дня пам’яті жертв Голодомору
12:31
До Дня пам’яті жертв Голодомору

 З 24  листопада у Благодатненському НВК було проведено ряд заходів з метою вшанування пам’яті жертв голодомору, які були спрямовані на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ, виховання особистої стурбованості кожного за події тих років.

У рамках раніше складеного плану було приспущено Державий прапор України  та вшановано пам’ять загиблих від голоду хвилиною мовчання.

25 листопада була проведена виховна година, присвячена до Дня пам’яті жертв Голодомору « Пам’яті жертв Голодомору ».  Учні переглянули фотоматеріали, що дали змогу унаочнити жорстокі факти із життя українського народу у 1932-1933 роках. Від озвучених та проілюстрованих фактів у багатьох школярів та учителів на очах з’являлися сльози. В уяві кожного постали жахливі картини знущання над українцями: опухлі і змучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі, люди похилого віку. Бібліотекарем Макарчук І.В. була організована тематична виставка «Трагічні сторінки з історії». Ця виховна година запам’яталась усім завдяки тим емоціям суму, жалю і співпереживання, які відчувалися у кожному слові і русі.  У  День пам'яті жертв голодомору, 26 листопада,  учні та вчителі школи взяли участь у Всеукраїнській акції «Запали свічку пам'яті».

Переглядів: 332 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz