Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 17:52

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2015 » Травень » 29 » Свято останнього дзвоника
15:33
Свято останнього дзвоника

Пролунав дзвінок останній,  соловейком віддзвенів…

Пролунав дзвінок останній

 соловейком відзвенів

 ми йдемо в дорогу дальню

 на очах учителів

 на душі бринить тривога

 занімів порожній клас

 тут дитинство босоноге

 проводжає тихо нас

 

Закінчився навчальний рік. Попереду канікули, відпочинок, веселі пригоди. А в серці – вдячність… Кому? Вдячність долі, що дарує нам чисте блакитне небо над головою;  родину, яка є опорою в житті; дитинство – веселе й щасливе. Ми вдячні школі, яка ростить нас чесними людьми, і вдячні вчителям, що сіють в наших душах зерна знань, доброти й мудрості.

29 травня в Благодатненській  загальноосвітній школі I-II  ступенів пролунав останній дзвоник для 4  дев`ятикласників. Урочистим, та в той же час тривожним і сумним було це прощання. Адже перегортати сторінку життя завжди важко. Слід усвідомити, що закінчується щаслива пора дитинства і починається зрілість – самостійна, невідома, яка залежить від самих себе, від обставин, від доленосної зірки. Куди б не вели нас життєві дороги, ми завжди думками повертаємося туди, де білоголовим хлоп`ям та кароокою дівчинкою бігало наше дитинство. Тому ніколи не зникають з пам`яті шкільні роки, перше кохання, вірна дружба, дзвінок на урок. Сподіваємося, що життя наших випускників складеться щасливо, а спогади про дитинство зігріватимуть їх серця у важкі хвилини та радісні моменти.

«А я, тебе, розтерзану і бідну, дітьми й братами зраджену не раз, любитиму до віку, Україно! Твоєї слави, вірю, прийде час!» - Такі слова прозвучали із вуст ведучих і такі ж думки є в серці кожного школяра Благодатного сьогодні, коли наша країна переживає важкі часи, коли від молоді, від її громадянської позиції залежить наше майбутнє.  Випускники, вчителі  та всі учнів школи прийняли участь у танцювальному флешмобі «Як у нас на Україні» , демонструючи цим, що підтримують єдину Україну і хочуть, щоб не було війни, щоб не гинули люди, діти прагнуть йти по життєвій стежині у вільній незалежній країні. 

Переглядів: 432 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz