Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 07:11

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 20 » Всеукраїнська акція "Голуб миру" під гаслом "Право народів на мир"
19:32
Всеукраїнська акція "Голуб миру" під гаслом "Право народів на мир"

19  вересня у нашій школі пройшла  Всеукраїнська освітня кампанія «Голуб миру» під гаслом «Право народів на мир». Акція організована представництвом ООН в Україні за сприяння Міністерства освіти і науки України. Мета її - відзначення Міжнародного дня миру (21 вересня 2014 р.).

  Учні нашої школи з радістю приєднались  до цієї акції. Цей день розпочався з урочистого підняття Державного прапора під Державний гімн, який всі співали. На єдиному уроці-миру ми говорили про те, що всі дуже прагнемо миру, бо завжди  добре жити всім там, де є доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки. Там лине пісня і жарти, квітне радість і щастя. Там не тільки добре спілкуватись про все на світі, а й приємно просто мовчати, бо знаєш, що тебе оточують доброзичливі люди, твої друзі, які не зрадять і не осудять, які прийдуть на допомогу, порадять, добрим словом розвіють усі негаразди. Найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі — це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях, і багато радості у світі. Потім ми всі об’єднались на флешмоб «Голуб миру», на якому учні виготовили Голубів із побажаннями.

   Ми, учні та педколектив Благодатненської ЗОШ І-ІІ ступенів, закликаємо всіх людей на Землі: «Вчіться робити добро людям і творити добро на землі. Живіть у мирі та злагоді!».

Переглядів: 646 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz