Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 15:14

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » З Днем Захисника України!
15:08
З Днем Захисника України!

   

Особливим трепетом і піднесеністю, гордістю і шанобливим ставленням до героїзму наших співвітчизників відзначили 13 жовтня в Благодатненській ЗОШ День Захисника України. Напередодні цієї знаменної в історії нашої держави події, вчителі початкових класів Орел І.С. і Стебельська Н.В. розпочали святкування з інформаційної години для учнів 1-3 класів «Вклоняємось тобі, Захиснику».

На святковому концерті лунали вірші та пісні про мир і братерство, молитва воїну-захиснику, однак справжньою окрасою став патріотичний флеш-моб з прапорами, як символ безмежної любові та відданості рідній землі.

Гостями урочистості стали демобілізовані односельці – учасники АТО Хажанець О.П. і Мишенюк Д.О. Військове загартування, засмаглі обличчя і руки, стриманість і небагатослів’я наших охоронців вразили учнів і педагогів школи. На згадку про дружню зустріч з бійцями молодші школярі подарували квіти та виготовлені власноруч браслети нескорених. На завершальному етапі святкового дня справжніми випробуваннями військової звитяги і кмітливості стали спортивні змагання «Ану-мо, козачата!» за участю двох команд «Сміливі» та «Мужні». У нелегкій боротьбі перемогу здобули перші. Переможців нагородили дипломами і патріотичними браслетами – оберегами. Вцілому заплановані патріотичні заходи залишили в серцях підростаючого покоління тверду віру в незламність українського воїна-захисника. 

 

Переглядів: 6971 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Karenleaft  
Привет.
Приглашаю Вас на Стабильный Lineage HF сервак
Сервер понравится тем кто любит долгую стратегию с расчетом на тотальное завоевание.
Вероятно не придется по вкусу сторонникам ворваться и всех нагнуть.
Пробегающим мимо любителям побегать по серверам однодневкам, ловить мало, т.к. старички их быстренько поставят на место :)

Адрес http://l2immortal.com

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz