Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 23:45

Благодатненський НВК

Меню сайту
Категорії розділу
Новини [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 101
Форма входу
Головна » 2016 » Квітень » 3 » Звіт тижня початкових класів
21:35
Звіт тижня початкових класів

Стартували учавсники під  девізом «Добре в світі жити, хто уміє все робити». Невипадково  тематикою творчих робіт обрано «Подарунок мамі, адже незабаром свято 8 березня».

Дитячій фантазії немає меж – на виставці представлені роботи із бісера. Виявилось, що майструвати своїми руками не лише цікаво і захоплююче, а й корисно для здоров'я . Поважний Містер Майстер всі руки оцінював роботи малюків, хвалив за оригінальність, індивідуальність, естетичний смак під час визначення авторських робіт. І про нагороди він теж подбав, адже кожен учасник виставки отримав в подарунок олівці, альбом, фарби, пластилін, як головні інструменти кожного майстра. Скажете, що математика – нудна наука? Авжеж ні! Треба просто бути уважним і зосередженим у підрахунках, вміти логічно мислити і аналізувати. Але ж, якщо ви все-таки допустили помилку або не знаєте розв’язок завдання, то за допомогою можна звернутися протягом дня у «Довідкове бюро математичного потягу. Досхочу пожартувати учасникам у математичному КВК, в якому учні 1-3 класів продемонстрували журі свої кмітливість і винахідливість. Заохочувальними призами стали високі оцінки у класному журналі.

Відпочити від інтелектуальних конкурсів допоміг День здоров'я . На» Веселі старти» завітав поважний гість із Стародавнього Греції, який наголосив: «Щодня зранку треба кожному робити зарядку!» І інсценованій казці «Здоров'я – найбільше багатство за участю учнів 1-3 класів.

Зустріч з Принцесою Харчування, Лікарем, Принцем Руху, Королевою Здоров'я допомогла кожному зрозуміти, що абсолютно здоровим можна завдяки повноцінному харчуванню, рухливому способу життя, перебуванню на свіжому повітрі.

Завершальним етапом тижня початкових класів стала подорож країною Казок. На казковому Полі Чудес учасником випали випробування різних рівнів складності від пригадування казкового героя до складання власної казки за поданим початком. Розважальні конкурси сприяли виникненню позитивного настрою і піднесенню емоційного стану.

Найбільше дітям сподобалось малювати свій настрій, а вчителям відтворити колективний портрет емоційного стану дітей протягом тижня.

Переглядів: 381 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар

Друзі сайту
Пошук
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz